Facebook E-mail
magnify
Home Oznámení Litujeme fanoušky tam, kde prachy jsou přednější

Litujeme fanoušky tam, kde prachy jsou přednější

Publikované dne 20.3.2012 podle v Oznámení

Vážení hokejoví fanoušci, krok, který v minulých dnech předvedly některé prvoligové kluby, považujeme za nebezpečný precedent v podobě pohrdání hokejových obchodníků fanoušky, soupeřem i vůbec smyslem sportu. Zrušení zbývajících zápasů 1. ligy skupiny “O udržení” považujeme nejen za degradaci celé soutěže, ale i ledního hokeje jako takového. Manažeři Litoměřic a dalších celků dali jasně najevo, že prachy jsou pro ně přednější než fanoušci, než souboje na ledě. Následující prohlášení je vzkazem všem, kteří dávají z pozice manažerů přednost prachům než cti svého klubu a hlavně fanouškům.

Celá situace je o to smutnější, že tento krok přišel od klubu, který má na poměry první ligy nadstandardní fanouškovskou základnu. Jenže Litoměřičtí jí pohrdají! Nedali možnost svým fanouškům rozloučit se s vlastními hráči. A Drakům svým sobeckým a čistě ekonomickým rozhodnutím sebrali šanci poprat se o lepší umístění. Vypočítavost pak připravila o hokej stovky, možná tisíce fanoušků, kteří se chystali na poslední utkání sezóny. Pár manažerů pasoucích po prachách se jim vysmálo na dálku do obličeje! Ale my si to líbit nenecháme.

Krokem Litoměřic pohrdáme a odsuzujeme. Hokej se hraje stále pro fanoušky! Ale to platí i o ostatních celcích – Písku, Kadani a dalších. Kde jinde chodí stovka diváků, kterých si ani tak klub neváží, ačkoliv by jim měl být vděčen, někde se lidi hokejem baví. Lenost a vypočítavost manažerů pak degraduje činnost jiných snažících se dělat sport i pro fanoušky.

Náhradní program nám dává do rukou nástroj, abychom těmto mocipánům, kterým je jediným cílem naplnit kapsu, ukázali, že FANDÍME HOKEJI A FANDIT BUDEME! Sport by měl být hlavně pro fanoušky, to si laskavě uvědomte! A pokud chcete z boje utíkat před jeho koncem, tak do něj raději nevstupujte.

Draci tak díky rozhodnutí pár jedinců u stolu přišli o šanci poprat se o historicky nejlepší umístění v dějinách klubu. Neprohráli si tento boj sami, ale byla jim tato příležitost díky finančním snahám odebrána! Tomu se říká zachování korektnosti soutěže?

My věrni svému poslání, svým ideálům a myšlenkám zůstanem! A příště byste tak měli udělat i vy, manažeři z Písku, Litoměřic, Kadaně a jinde!

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn
No Comments  comments 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>